Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

http://giangov.blogspot.com/...απο τον συντροφο μου γιαννη

Σάββατο, 11 Ιούλιος 2009

ξεκίνημα για μια Ριζοσπαστική νέα Μεταπολίτευση
Το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι μας ότι είναι η αιτία της τρέχουσας κρίσης του πολιτικού μας συστήματος και των δημοκρατικών του θεσμών.

Στη συνείδηση του πολίτη, έλλειμμα δημοκρατίας είναι η αδιαφάνεια στη λειτουργία της κυβερνητικής εξουσίας, είναι η απουσία κοινωνικού και δημοκρατικού ελέγχου σε θεσμική βάση, είναι η έλλειψη μηχανισμών λογοδοσίας.

Είναι καθαρό πλέον, ότι η μεταπολιτευτική δημοκρατία, στην οποία για 35 χρόνια στηρίχτηκε η εξέλιξη και η πορεία της Ελλάδας , έκλεισε τον κύκλο της.

Παράλληλα , εξελίχθηκε σε βεβαιότητα, ότι μαζί της
ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και οι μονοκομματικές κυβερνήσεις, που , βασικά, ήταν κυρίαρχο γνώρισμα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας.

Καθήκον όλων μας, όλων των προοδευτικών ανθρώπων, των ανένταχτων, των σοσιαλιστών, των σοσιαλδημοκρατών, των κομμουνιστών, όλων των ενεργών πολιτών, αλλά και καθήκον του ΠΑΣΟΚ και της υπόλοιπης αντιπολίτευσης, είναι να αναζητήσουμε πολιτική διέξοδο για τη χώρα μας από αυτή την πολύπλευρη κρίση που περνάει.
Ένα νέο ξεκίνημα για μια Ριζοσπαστική νέα Μεταπολίτευση

1 σχόλια

6 σχόλια:

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Γρηγόρη, γιάννη,

Το ζητούμενο είναι αυτοδυναμία, ριζοσπαστισμός αλλά και συνεργασίες.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΧ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

marianaonice είπε...

Το έχουμε τόση ανάγκη το νέο!
Το καινούριο με όραμα και αλήθεια!
Μακάρι να το βρούμε!

Καλή εβδομάδα Γρηγόρη!
:)))

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片