Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΙΔΕΣ......ΠΡΟΣ Ν.Δ....

patrina

οτιδηποτε αφορα την πολη των Πατρων , τους κατοικους της και οχι μονο...... Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο στείλτε e-mail στο mitsosoflou@gmail.com

Κυριακή, 12 Απρίλιος 2009

Η Σουηδία φορολογεί διαδικτυακά “ξεγυμνώματα”



Επειδή κάτι είναι στο ίντερνετ δεν σημαίνει ότι είναι και αφορολόγητο.

Ούτε καν το στριπτίζ.

Η Σουηδία και η Ολλανδία είναι κράτη με ιδιαίτερη φορολογική συνείδηση και εξελιγμένους μηχανισμούς αντιμετώπισης των προκλήσεων της νέας τεχνολογίας.

Αντιλήφθηκαν γρήγορα οι άνθρωποι λοιπόν ότι στον τομέα του web πρέπει οι υπηρεσίες που προσφέρονται να φορολογούνται κανονικά.

Δεν έμειναν μόνο στα e-shops.

Κοίταξαν το αυτονόητο και διαπίστωσαν ότι το “πικάντικο” πουλάει.

Έτσι πρόσφατα η Σουηδία ξεκίνησε να ερευνά μερικές εκατοντάδες δεσποινίδες και κυρίες οι οποίες μέσω web-cam προσφέρουν υπηρεσίες “οπτικές” σε όποιον ενδιαφέρεται και είναι διατεθειμένος να πληρώσει.

Δεν υπάρχει θέμα παρανομίας. Το στριπτίζ είναι απολύτως νόμιμο (σε αντίθεση με την πορνεία που παραμένει παράνομη στην Σουηδία) και οι φορολογικές αρχές πιστεύουν ότι οι περισσότερες κοπέλες το κάνουν ως ”χόμπι για να συμπληρώσουν εισοδήματα από άλλες δουλειές” και ότι απλώς “δεν γνωρίζουν” ότι πρέπει να φορολογηθούν με ποσοστό που φτάνει μέχρι το 50% του εισοδήματος.

Ναι, καλά.

Οι αρχές της Σουηδίας θα βρουν αρωγό την Ολλανδία η οποία ήδη έχει προχωρήσει σε ανάλογα μέτρα.

Το συνολικό ποσό που οι Σουηδοί πιστεύουν ότι χάνουν κάθε χρόνο φτάνει τα 4 εκατομμύρια Ευρώ ενώ υπολογίζουν ότι ασχολούνται 200 με 500 κοπέλες με το άθλημα.

Δύσκολη έρευνα έχουν μπροστά τους.


ΙΔΕΕΣ ΝΕΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΚΕΣ........


2 σχόλια:

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

Ωχ, μη τους βάζεις ιδέες!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.